top of page
Search

Forberedelser til DIGITALT SYTREFF.

Jeg skal delta på Digitalt sytreff i oktober med videoforklaringer til hvordan sy en ONO-hatt (og OBO-hatt). Med en videoforklaring kan alle klare å sy en hatt, håper jeg. Alle som melder seg på Digitalt sytreff får 40% rabatt på alle mønsterbestilling fra Multemo til og med November.


Frøy i Sysaker.com har satt sammen noen fine materialpakker du kan kjøpe for å sy ONO eller OBO-hatten. Du kan så klart bruke andre stoffer, gjenbruksmaterialer og det du har liggende til en hatt. Mønster til OBO-hatten blir klart i slutten av September.


Det kommer mange spennende gjester, så dette blir gøy for alle som liker å sy! Digitalt sytreff er dessuten genialt for de som trenger et lite push for å komme i gang med egne syprosjekter, men som gruer seg for å komme igang eller for deg som vil være litt flue på veggen. Her trenger man ikke vise eller prestere hvis man ikke ønsker, det er mulig å sitte på sidelinjen med mutet mikrofon og kamera, suge til seg fra alle kreative og flinke som ønsker å dele, vise og tipse.


Sjekkliste:

  • Pass på å rydde plass i kalenderen 23. og 24. oktober.

  • Si ifra til familien at du er opptatt i 2 dager (-: Jeg har holdt av helga sammen med minst ei god venninne som også har symaskin. Vi flykter til hytta, slik at vi får full konsentrasjon.

  • www.digitaltsytreff.no65 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page