top of page
Search

Forberedelser til DIGITALT SYTREFF.

Jeg skal delta på Digitalt sytreff i oktober med videoforklaringer til hvordan sy en ONO-hatt (og OBO-hatt). Med en videoforklaring kan alle klare å sy en hatt, håper jeg. Alle som melder seg på Digitalt sytreff får 40% rabatt på alle mønsterbestilling fra Multemo til og med November.


Frøy i Sysaker.com har satt sammen noen fine materialpakker du kan kjøpe for å sy ONO eller OBO-hatten. Du kan så klart bruke andre stoffer, gjenbruksmaterialer og det du har liggende til en hatt. Mønster til OBO-hatten blir klart i slutten av September.


Det kommer mange spennende gjester, så dette blir gøy for alle som liker å sy! Digitalt sytreff er dessuten genialt for de som trenger et lite push for å komme i gang med egne syprosjekter, men som gruer seg for å komme igang eller for deg som vil være litt flue på veggen. Her trenger man ikke vise eller prestere hvis man ikke ønsker, det er mulig å sitte på sidelinjen med mutet mikrofon og kamera, suge til seg fra alle kreative og flinke som ønsker å dele, vise og tipse.


Sjekkliste:

  • Pass på å rydde plass i kalenderen 23. og 24. oktober.

  • Si ifra til familien at du er opptatt i 2 dager (-: Jeg har holdt av helga sammen med minst ei god venninne som også har symaskin. Vi flykter til hytta, slik at vi får full konsentrasjon.64 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page