top of page
Search

Høstnytt og snart skolestart

Det har vært en deilig og lang sommerferie med en god pause fra lærerjobben. Ferier bruker jeg blant annet til å pønske ut nye symønstre. Selv om jeg nesten ikke har opplevd regnvær i sommer selv, vet jeg at noen i landet har hatt mye av den sorten. Til alle dere som trosser regnværet og kommer dere ut og nyter bylivet eller naturen, publiseres snart tidenes fineste PØS sydvest! Jeg var heldig å fant et egnet navn med 3 bokstaver også til denne hatten.
PØS er perfekt for å holde hodet tørt og humøret oppe enten du er på blåbærtur eller bytur i regnvær. Den er elegant og praktisk med et feminint snitt. Full sikt og ikke vann i øyne eller nakke. Om du ønsker kan du knytte den under haka når stormen raser. En god idé er å sy den i oilskin. Vannet preller av og du får en stiv og formbar regnhatt i et bærekraftig materiale. Denne kommer både store og små til å like. (Kommer i hodestørrelse 51-63)


De to på bildet er sydd av Oilskin fra www.sysaker.com. men har du en bit voksduk eller annet liggende, kan den jo selvfølgelig sys av det også.


Jeg regner med å ha mønsteret klart i begynnelsen av september. Kan du tenke deg å være med å testsy PØS sydvest? Ta kontakt med meg. Jeg trenger et par syglade til den jobben.


Så er skolestart for både elever, studenter og lærere like rundt hjørnet. Jeg er så heldig at jeg kan tusle over gata etter jobb for å slå av en prat med sysakerdamene i deres kreative verksted. I høst har vi som mål å få til sykurs i Kongsberg. Da hører dere fra meg igjen.


Til slutt ønsker jeg meg litt østlandsregn, så jeg får bruke sydvesten min.


Hilsen

Multemo, Anne Søgni62 views0 comments

Recent Posts

See All

Коментарі


bottom of page