top of page
Search

Materialpakker til MYS med mer

Updated: Jul 9, 2022

Hei kjære Multemofølger


I vår dukket det opp en fantastisk mulighet for å prøve ut ferdig klippede materialpakker i samarbeid med Sysaker.com (som har alle de beste stoffene jeg kan tenke meg) som jeg er så heldig å få dele verkstedlokaler med. Siren Ørnes på Rjukan har en fantastisk diger tekstilkuttemaskin som jeg har fått være med å eksperimentere med. Dette håper jeg kan bli et spennende samarbeid i framtiden. Nå er det akurat lagt ut noen få materialpakker til MYS med kort brem og med lang brem. Så er du interessert i symønster og ferdig klippet materialpakke i ett, må du kaste deg rundt å sikre deg en slik materialpakke her. Du kan også bare kjøpe selve mønsteret og printe det ut selv her.


Multemo har foresten flyttet inn i nye helt superflotte lokaler denne uken sammen med Sysaker.com og det er så gøy og inspirerende å få være med i syfellesskapet der.
Som dere som følger meg på instagram (@multemom) kanskje har skjønt, har jeg fått varmet meg opp et par uker på Kreta. Jeg har fått prøvd både SOLhatten og MYS knyttehatt mye. Må si jeg er så glad for begge hattene, og nesten litt overasket over at jeg valgte å bruke MYS knyttehatten mer enn SOLhatten. Den var bare så praktisk! Jeg hadde med meg flere med både lang og kort brem og brukte dem like mye. Anbefales!


Til slutt. Synes dere jeg skal fortsette å lage symønster og hattemønster? Jeg håper dere så klart at er fornøyd med Multemo symønster. Men er det vits at jeg fortsetter med dette? Jeg setter stor pris at så mange sier og viser at dere liker mønstrene mine, og det hadde vært hyggelig om noen av dere som har sydd MYS eller SOL (eller en annen hatt) ville sendt meg en tilbakemelding om hvorfor dere liker mine symønster. Er det gode sømforklaringer og tegninger osv. Kanskje lar du meg også få dele din erfaringen med andre?


Til slutt. Om du har forslag til en type hatt du ønsker deg mønster på? Da er jeg glad for å få tips. Kanskje blir din idé, Multemos neste symønster?


God sy-sommer alle Multemovenner!


Sommerklem fra Anne Søgni106 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page