top of page
Search

Multemo slutter

Kjære alle følgere og symønsterkunder. Jeg har bestemt meg for å legge ned nettbutikken og driften av Multemo Symønster. Det har vært et eventyr å få starte og drive Multemo og jeg har møtt mange fine syentusiaster som har satt farge på dagene mine! Jeg vil takke alle som har kjøpt mønster og gitt meg så mye positive tilbakemeldinger. (Jeg har faktisk ikke møtt noen som har klagd eller vært missfornøyd).


NB! Fra ca 1. JULI slutter nettbutikken www.multemo.com og epostadressa info@multemo.com å virke.


Hvorfor legges Multemo ned? Multemo har nå vært et givende "hobbyprosjekt" for meg i 2 år. Men tidene endres og ved siden av full jobb som lærer og med familie og alle andre ting jeg liker å gjøre, -som å sy selv det meste av det jeg trenger, være sosial med venner, gå på konserter, osv, -ser jeg at tiden ikke strekker til for å drive Multemo symønster slik det burde.


Har du kjøpt symønster fra Multemo, Har du det så lenge du vil om du har lagret det på en digital enhet eller i en sky og/eller har skrevet det ut på papir. Ta vare på det!


SLUTTSALG! Ut juni kan du få alle symønster i nettbutikken til kun 50 kroner stykk! Er det noen symønster du mangler har du sjansen til å sikre deg dem nå.


Til fine sommersømprosjekter kan jeg anbefale MYS-knyttehatt, SMÅ-hatten og SOL-hattenMYSknyttehatt, SMÅhatten og SOLhatten


Jeg har også veldig mange ferdig printa papirmønster til OBO og ONOhatten liggende. Disse koster også kun 50 kroner (+frakt).

Ferdig printa symønster kare være en super gave å gi til noen du vet liker å sy, eller har lyst å prøve seg på et morsomt syprosjekt med gode trinn for trinn veiledninger. Disse hattene kan brukes hele året!


OBOhatten og ONOhatten


Forbered deg til høsten og vinteren! Du finner hatter og andre plagg som for eksempel Geniale gamasjer og lekre og praktiske PØS sydvest!NB! Fra ca 1. JULI stopper nettbutikken www.multemo.com og epostadressa info@multemo.com å virke. Om du av en eller annen grunn ønsker å nå meg, kan du bruke min private annesogni@gmail.com


Takk for alle støtte og inspirasjon!


Med vennlig hilsen

Anne Søgni Flatvad

186 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page