top of page
Search

SIX-hatten er kommet i nettbutikken !

Det tok litt lengre tid enn forventet å lage mønsteret til SIX-hatten ferdig. For det første var det litt mer jobb enn jeg trodde med tilpasninger og gradering til ulike størrelser. For det andre kom det noen helsemessige utfordringer i veien. Men nå er den her!

I tillegg til detaljert sømveiledning, legger jeg ut bilder og små filmsnutter på instagram: "@multemom" og litt her etterhvert.

Det er spesielt pullen som skal legges fremover og sys fast oppå bremmen som kan være litt vanskelig å skjønne hvordan skal gjøres....Kanskje?

Hatten jeg har på meg over, er sydd i et gammelt ullstoff/ulltvill som jeg tror er et buksestoff, ganske tett diagonalvevd. Fast stoff, og det står litt opp og ut. Denne er litt stor for meg, og vil nok sitte bedre på en med litt større hode. Sydd i størrelse L -59. Fôret med nydelig viskose - Ecovero.


SIX-hatten er en type sixpence og om du kjøper mønsteret får du med mange størrelser!: XS- S- M-L og XL (hodemål 53-62). SIX-hatten er både tøff, stilig og uten problem en unisex hatt, men er designet spesielt med tanke på gutta boys. SIX-hatten er designet med utgangspunkt i min manns favoritt-sixpence, kjøpte i England. Men i følge han, er SIX blitt mye bedre og han har fytta inn i sin!

Musikerhatten over er sydd av en mykere og løsere vevd ulltweed . Den legger seg mer flatt og former seg fint rundt hodet. Denne er i størrelse XL -61. Fôret med rosa fôrstoff(syntetisk). Hatteband i kraftig bomullscanvas.


Hatten nedenfor er sydd i den minste størrelsen, XS størrelse 53-54. Den passer ikke meg, men en 5-8 åring -kommer an på hodet. Den er sydd i en type ullfilt. Litt tettvevd, så den står mer opp og legger seg ikke like mye ned som den i ulltweed over. Fôret med tynn blomstrete skjorte-bomullstoff. Bremmen har fått et rutete stoff på undersiden.Jeg har flere fine hatter som venter på å bli fotografert. Så følg med...

150 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page