top of page
Search

Super skyggelue til småbarn


Nå er det tid for å dele et småfolk-mønster med dere syglade venner! For 12 år siden var jeg hjemme med min yngste datter og da sydde jeg utallige skyggeluer som ble både min og hennes favoritt, sommeren før hun fylte 1 år. Mange ville ha lik og jeg sydde utallige varianter som jeg solgte i EPLAbutikken jeg hadde da. Lua var sydd etter inspirasjon fra en kyse jeg selv hadde som barn.


Denne uka fant jeg fram en ubrukt versjon jeg fortsatt hadde liggende, med apekattmøstret stoff. Den passet perfekt til min lille nevø på 5.mnd. Foreldrene hans ble så fornøyd og glad da han fikk den. De ikke har funnet en så god og perfekt skyggelue noe sted. Luen er tosidig og kan sys i mange forskjellige, mer eller mindre fargerike varianter når man først er igang. Den er helt perfekt til restestoff-søm.
Multemos mønster har alltid navn bestående av 3 bokstaver. Denne gangen har jeg fått hjelp til å finne på et kjønnsnøytral navn til lua. (Den er jo like fin og fantastisk god uansett kjønn). Så derfor ble det denne uka gjennomført en navnekonkurranse på Instagram (@multemom) . Det kom inn sååå mange gode forslag og det var veldig vanskelig å velge.... Navnet falt til slutt på "SMÅhatten". Det var Anna Noir som kom med forslaget og hun er derfor vinner av det første SMÅhatten mønsteret 🤩


Mønster og veiledning til SMÅhatten er fortsatt på tegnebordet og klargjøres for salg i løpet av mai. Håper dere liker SMÅhatten! Kanskje kjenner du et lite menneske som trenger en slik i sommer?


Takk for at du følger multemo på Instagram og leser bloggen.


Hilsen Anne Søgni Flatvad


48 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page