top of page
Search

Takk for enorm respons!

Det nærmer seg 1 Juli og det er vemodig å legge ned nettbutikken. Jeg har fått enorm respons og overveldense mange som har skaffet seg ett eller flere Multemo-mønster den siste tiden. Tusen millioner takk for den enorme responsen! Det er så utrolig stas at det vil bli sydd og skapt flotte hodeplagg (og litt annet) rundt i hus og hytter frammover! Det som gleder meg aller mest er at folk har glede av, og lyst til å sy. Jeg håper at Multemo-symønster kan leve videre lenge gjennom dere.


Jeg legger ikke ned bedriften helt. Jeg ønsker fortsatt å få være med på å spre syglede og holde kurs. Hvem, ikke vet jeg helt hvordan det blir enda. Nettbutikken kommer til å endres til et minimum ett år til, Jeg fant ut at jeg trenger litt tid på å organisere nedleggingen. Men jeg kommer ikke til å gjøre endringer der eller legge nye ting ut (så vidt jeg vet nå) Produktene som er der nå, blir liggende tilgjengelig en tid frammover til jeg får avviklet butikken, men med minimalt med bilder, tekst og til ordinær pris. Så ut juni har du fortsatt mulighet til å sikre deg alle Multemomønster du ønsker til kun 50 kr pr. stykk. (Min Sommerfavoritt er MYS-knyttehatt)Jeg ønsker dere alle sammen en veldig fin sommer!

Takk igjen alle fine sy-venner, -Anne Søgni

80 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page