top of page
Search

Takk for et fint Multemo syår 2022!

Updated: Feb 19, 2023

Da er 2022 historie. For et utrolig rikt og gøy Multemo-år det var! I 2022 designet jeg symønster til SOLhatten, SMÅhatten, MYSknyttehatt, PØSsydvest, SNØhatten og samarbeidet med Frøy med ØSTvesten.


Først og fremst! ❤️ Tusen takk til alle dere som har kjøpt Symønster og sydd flotte hatter og som har heiet på mine symønstre! Det er så gøy å få se resultatene deres og jeg er takknemlig for alle de utrolig mange og positive tilbakemeldingene jeg har fått fra dere❤️. At så mange liker symønsteene mine, betyr mye for meg og får meg til å fortsette, selv om jeg flere ganger i løpet av 2022 har tenkt at dette blir for mye og krevende å holde på med i tillegg til 100% (+) lærerjobb. Målet mitt er jo å spre syglede og få folk til å skjønne at de kan sy nesten hva som helst. En hatt er overkommelig å sy og krever ikke så mye materialer. Det er fine øveprosjekter som også er kjempefine å bruke! Det er jo en viktig kilde til motivasjon.


Noen av dere har også vært prøvesyere og kommet med konstruktive tilbakemeldinger. Tusen takk!Bestselgeren i 2022 ble SOLhatten🌞Mange sydde den på digitalt sytreff i mars. SiX ble en god nummer 2 og mange sydde den på digitaltsytreff i oktober. Ellers ble PØS sydvest også en stor suksess i høst🌧 Jeg hadde flere fysiske kurs der denne ble sydd. Det var veldig gøy å få være med dere som opplevde mestring og som lærte masse underveis💪


Sommeren 2022 hadde to hitter. SOLhatten og MYSknyttehatt som er den geniale knytt på solskjermen. Den ble min personlige favortitt i sommer! Alltid med i veska. Til MYS kunne man kjøpe pakker med ferdig oppklippet materialer fra www.sysaker.com, som også har solgt mange andre multemo-materialpakker som SOL, SIX hatten og PØS sydvest.


Utrolig nok ble det SMÅ-hatten som ferrest har sydd (selve original-multemohatten fra 2010)👼. Men regner med at den kan få en renessanse til vårens festantrekk for søte små hoder. (Anbefales)


ONO og OBOhatten er fortsatt symønster som selger jevnt og trutt. Det er gøy!Takk også til alle fine systunder med sysakers egen Frøy, som er en god makker og inspirator og til Unni Strand for blant annet indigofargeverksted i hagen og uforglemmelig tur til tekstilhovedstaden Borås. Og for at jeg stadig fikk være med de to damene i Sikksakk podkast ❤️.


🤩Takk til Solis_bohemian/ Solveig Westerberg, som gav meg det ærefulle oppdraget å sy antrekk til gullfæren, som hun attpåtil vant med glans. Nordlyskjolen, med tilhørende bombervest og ONOhatt.


Takk også til mine trofaste venner og fine, tålmodige familie som er der i tykt og tynt Og som stiller både som syselskap og fotomodeller🌹


Akkurat nå vet jeg ikke hva som som blir multemos mål for 2023... Blir det flere symønstre og i så fall hva? Kommer Anne Søgni til å være like ivrig med Multemo? Skal jeg heller begynne å sy hatter for salg? (Mange har etterlyst å få kunne kjøpe seg en ferdig sydd hatt). Jeg tar gjerne imot tips og idéer fra dere🤩. Hvilket symønster skulle du ønske Multemo designet neste gang?


Til slutt vil jeg ønske dere alle et riktig bærekraftig og godt sy- og reparasjonsår 2023. En ting er sikkert, og det er at jeg håper å få sy mye gøy i 2023 også. Og at dere også fortsetter å sy!❤️✨️🙌


Så anbefaler jeg alle å sy seg en tosidig SNØhatt i vinter. Min vinterfavorittlue, designet som alternativ til strikkelua. Dem er superkul og kan sys på mange ulike måter. I hele januar får du 20 % på SNØhatten symønster når du bruker koden SNØ i nettbutikken.


❤️ Nyttårsklem fra Multemo-AnneSøgni

61 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page