top of page
Search

Vårglad!

Endelig har det bytta fra vinterlig til vårlig utenfor hos meg. Jeg feirer med å gi dere 50,- kroner avslag på alt i vår og sommerkolleksjonen. Bruk kupong-ord: vårglad

Jeg anbefaler i sær lettsydde prosjekter som MYS-knyttehat(se bilde) og SMÅ-hatten!


Samtidig kan jeg avsløre at jeg holder på med flere spennende prosjekter for tiden. Og jeg har endelig bestemt meg for å lage et mønster til. Så følg med det kommer et nytt hattemønster som blir den kuleste så langt!


Jeg har blitt skikkelig hekta på gjenbruksstoffer og i den forbindelse holder jeg på å etablere et nytt konsept sammen med ei venninne. Gleder meg til å dele mer om dette med dere i løpet av våren. Følg oss gjerne på Relabel.no på instagram og på nett.


7 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page