top of page
_1070858_edited_edited.jpg

Modellene

Hatt er gøy! Her kan du lese mer om de ulike modellene og finne din favoritt. Flere mønster blir publisert etter hvert, så følg med.

01

ONO

ONOHATTEN er en type hatt/caps  med litt tettsitende og liten pull. Dette er Multemos favoritthatt! En skuggelue som passer de fleste. ONOHATTEN er både caps, hatt og skyggelue i ett. Den er Inspirert av de typiske paperboy- eller bakerboy-hattene. Den er litt romsligere en tradisjonell baseball caps og kan tres nedover ørene eller puffes opp. Du kan dandere den litt framover eller bakover etter eget ønske. Den kan sys i et kraftig eller middels kraftig materiale, alt etter hvilket utrykk og egenskap du foretrekker. Eksempel på kvaliteter som egner seg er Ull-tweed, bomullstwill, denim, lin eller fløyel. 

02

OBO

Mønster til OBO-hatten i fire størrelse XS- S- M og L (hodemål 53-60) og er en hatt/caps med litt stor og posete pull. Dette mønsteret er designet på bakgrunn av at flere ønsket en slik type hatt fra Multemo. OBOhatten er mer av typen klassisk paperboy-hatt. Den kan tres nedover ørene eller puffes hit og dit etter egen smak. Du kan sy den i kraftig eller middels kraftig materiale, alt etter hvilket utrykk og egenskap du foretrekker. Eksempel på kvaliteter som egner seg er Ull-tweed, bomullstwill, denim, fløyel eller lin. Du kan velge å sy få eller mange synlige stikninger alt etter hva du liker. Noen stoffkvaliteter kan bli strammere, sterkere og penere med flere stikninger.

03

SIX

Modellen for deg som liker klassikeren sixpence. Mønsterpakken inneholder mange størrelser!: XS- S- M-L og XL (hodemål 53-62). SIX-hatten er både tøff, stilig og uten problem en unisex hatt. Men ekstra tøff på gutta boys! SIX-hatten er designet med utgangspunkt i min manns favoritt-sixpence, kjøpte i England. Men i følge han, er SIX-hatten blitt mye bedre og han har fytta inn i sin!

04

SNØ

SNØ-hatten er den perfekte vinterhatten og publisert i januar 2022. Du holder deg stilig og varm på ørene samtidig. Kan sys på mange måter og i mange materialer