top of page
Search

Forberedelser til digitalt sytreff.

Hei, her kommer en liten oppdatering fra Multemos aktiviteter i den senere tid. Akkurat nå er det vinterferie og jeg har oppsøkt snø og skiløyper for å sjekke ut SNØhatten i dens rette element. Tiden utnyttes dessuten fult ut til å utvikle mønster som blir bidrag på digitalt sytreff 26 og 27 mars. (lenke nederst i innlegg)


1: Øst-vesten

Jeg er så heldig og få samarbeide med Frøy fra stoffbutikken sysaker.com, om symønster til en vattert vest. Den har fått navnet ØST-vesten. Den har stor lomme og høy hals med glidelås. Jeg har allerede lagt min elsk på denne vesten og synes det blir et anvendelig plagg som jeg tenker vil fungere godt i en kapselgarderobe. Vesten grenser mot å være jakke, siden den har litt erme.

Modellen vist under, er sydd i lin som ytterstoff, har tencel som fôr og er vattert med ett lag ullvatt. ØST-vesten er perfekt utenpå ullgenser på kalde dager eller utenpå t-skjorte på kjølige sommerkvelder. Mønster og materialpakker til ØST-vesten blir i første omgang tilgjengelig for de som deltar på digitalt sytreff.


2: SOL-hatten

Ellers forbereder jeg meg til sommeren så klart! Nest symønster er rett og slett en hærlig og fashionabel 🌞SOL-hatt, med stor og stiv brem. Bremmen er smalere foran og videre bak, men den kan også brukes bak-frem, slik at den smale bremmen er bak og den vide er foran. Perfekt når du sitter i solstolen og leser sommerlektyren ⛱️. Hatten publiseres i midten av mars og i forbindelse med det digitale sytreffetet.


Er du nysgjerrig på hva digitalt sytreff er eller ønsker å melde deg på? Finn ut mer her: www.digitaltsytreff.no


Følg meg gjerne på Instagram: @multemom.

Besøk nettbutikken:

www.multemo.com

39 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page