top of page
Search

Hurra! Da er Multemo tilbake igjen

Men det er ingen facelift eller store nyheter å skryte av. -bare den samme døgn-åpne butikken, så og si lik som før! Takk til alle dere som fortsatt spør etter Multemo symønster, det er dere som har fått meg til å åpne igjen! Det er jo for ille at jeg ikke har butikken åpen, sånn at dere kan få kjøpe symønstrene. Så velkommen tilbake alle fine syvenner! Jeg kommer også etterhvert til å legge ut noen små veilednings-filmer til noen av modellene, som jeg har laget.

Mitt hotteste tips til høstsøm er PØS-sydvest eller SIX-hatten! Ellers kan jeg anbefale deg å forbered deg til vinteren med LUN-gamasjer og SNØ-hatten. Jeg lover ingenting, men nye symønster kan komme.... Har sååå mange ideer, men minimalt med tid.

God Høst! hilsen Anne Søgni


22 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page