top of page
Search

LUN gamasjer

Juhuuuu for sol og snø, vinterferie og plutselig påskeferie og at det er deilig å være ute med gamasjer på beina!Mandag 20. februar publiser Multemo årets første symønster. -LUN gamasjer! Takket være mange instagramfølgere fikk gamasjene navnet LUN, etter en navnekonkurranse i januar.


Her hos oss er det kommet masse snø denne vinteren og jeg har tråkket meg vei gjennom ny-snødde og ubrøytede gater gang på gang. Jeg er ikke så glad i ute-bukser, særlig ikke på vei til jobb, og støvlettene blir jo ikke alltid høye nok i all snøen heller, så da blir det våte og kalde buksebein, som ikke er godt for helsa. Jeg har jo et par gamle "sporty" klassiske ski-gamasjer til fjellturlivet, men de er jo ikke så kule egentlig.


Plutselig en dag fant jeg ut at jeg kan jo bare sy meg et par gamasjer! Sysaker.com har et fantastisk vattert oilskinstoff, som var midt i blinken til mine nye gamasjer! Sånne gamasjer vil kle hverdag og bylivet bedre. Av responsen på instagram å dømme, er det mange som ønsket seg gamasjer! Nå har du sjansen til å sy dine egne! Det er ikke vanskelig og ganske gøy! Ulempen er kanskje at du trenger diverse stæsj. Glidelås, knapper, strikk, snor snorstoppere, hullstrikk, slå-inn-knapper osv. Jeg har et lite lager med oppsamlede tilbehørs-ting etter avlagte klær, sekker og vesker. Kanskje du også har det? Hvis ikke får man kjøpt alt i sytilbehørsbutikker. Man kan bruke både delbar og ikke delbar glidelås, men det fungerer best med delbar glidelås.Jeg fikk overta den utslitte boblejakke til min mann og et par for små jeans etter min datter. De er blitt superkule LUN gamasjer. Til og med tenåringene hjemme hos meg synes gamasjene er smarte og stilige. De passer til alt mulig av skotøy og er jo geniale til tenåringer som bare vil bruke joggesko hele året. De to over modellene er sydd med 30 cm delbar glidelås.


Nå skal jeg sy gamasjer i mange varianter og i mange ulike stoffer! Tenk å sy gamasjer i pels eller cordfløyel, -så kult det kan bli! Fredag var jeg med tenåringsjentene mine på Lizzo-konsert i Oslo Spektrum. Gjett om jeg ble happy da jeg så Lizzo entre scenen i de heftigste "gamasjene" jeg har sett. Det var knall rosa langhårede pels-leggvarmere! Hvilken type gamasjer har du lyst å sy?


PSSSST:

Jeg gir dere som leser nyhetsbloggen min et introtilbud på LUN leggvarmere på 10%, mandag 20 og tirsdag 21 februar. Bruk kupong-koden LUN i kassa.


Nyt de siste vintermånedene med LUN gamasjer. Ypperlig til råtten påskesnø på hytta.

Hilsen Anne Søgni
51 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page