top of page
Search

Nyheter i juni

Nå jobber jeg med siste steg i utvikling av et nytt symønster til en genial knyt-på brem. Den vil passer alle hodeomkretser uten at du trenger å tilpasse og måle. I utgangspunktet er den ikke planlagt eller testet for små barn, men kanskje dere tenker at den bør være for småbarn også? Så men hvem vet....


Mønsteret kommer i Juni og har fått navnet MYS knyttehatt etter forslag fra mine trofaste følgere på Instagram. MYS får fleksible variasjonsmuligheter. En med stor (divabrem) og en med liten (sporty golfer) brem. Så kan man velge mellom lang eller kort knytebånd.
Til bremmen trengs det kraftig stoff og vlieseline. For eksempel kraftig kanvas eller denim. Til knyttebåndet er det best med et tynt stoff i bomull eller viskose. Mine modeller syr jeg i restestoffer eller bærekraftige nye stoffer fra www.sysaker.com.


Ellers er det mange andre spennende ting som skjer denne måneden. Først og fremst tar læreren, Anne Søgni snart ferie. Det blir som alltid godt, men også trist å sende alle de flinke sømelevene som man har tilbrakt så mye tid med hver dag, ut i verden.


Jeg er ellers så heldig å få være med i det kreative verkstedfellesskapet hos Sysaker, som straks er på flyttefot inn i nye flotte lokaler! Da flytter jeg med som nissen på lasset😄. Der blir det lyst og fint og mye plass til kurs og annet gøy. Gjett om vi gleder oss! Så følg med, her skjer det ting!


Kampanje: Fikk du lest deg gjennom hele denne eposten? Ja da får du en rabattkode i premie! Den kan du bruke i nettbutikken min når du kjøper mitt siste publiserte mønster, SMÅhatten. Bruk koden SMÅSOMMER når du kommer til handlevogna, så får du 15% til og med 15.juni. (Gjelder altså kun for symønster til SMÅhatten).


Jeg sier et lite pip, når MYS knyttehatt er sluppet og ønsker dere alle en deilig syrik sommer!


Mvh

Anne Søgni Flatvad


61 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page